Måndag - förmiddag

Förgående inlägg var bara för att jag var sjukt förbannad tidigare idag. Men nu mår jag kanon! Har precis käkat lunch och ska snart ha HäK!
Igår blev jag klar med mitt hemprov, dock klockan ett på natten! Det var åt helvete, jag var sååå trött, men klart blev det och nu ska jag skicka det till Frida! Eftersom det bara för förmiddag har jag inte mycket att skriva, så jag bloggar lite när jag kommer hem och ikväll!

xoxo
Linnea

~absolutheltåthelvete~

Absolut helt åt helvete.
Fem timmars sömn.
Gissa om jag mår fan idag.

Shit.


Söndag

Shosan!
Idag har vi varit och kollat på hus, eftersom vi ska flytta! Vi har fastnat för ett redan, som vi hoppas på att få! Men dagens hus var ju inga höjdare om man säger så. Jag blev inte alls förtjust i något, mest bara avskräckt där jag gick runt och lyssnade på Tokio Hotel haha!
Efter husvisningarna var det dags att dra hem och byta lite kläder, sen skulle vi till farmor på middag och fira hennes födelsedag! Kusinerna var där och det var väldigt roligt med god mat! Sen blev vi skjutsade till gullmars, jag och brorsan, och nu har jag precis börjat på den andra hälften av mitt hemprov i Växt- och djurliv! Hoppas att jag hinner klart, men tror inte att det blir så, det blir nog lite jobb imorgon också! Hinner inte blogga mer, måste försöka bli klar i alla fall!

xoxo
Linnea

Lördag - eftermiddag & kväll

Efter att jag gjort klart hälften av hemprovets frågor så chillade jag lite, innan jag käkade och sminkade mig, sen sprang till bussen! Hann precis! Skulle ju till stan och Skansen med Carro! Väl där så fanns det väldigt många människor där, efter lite fakta så gick vi veta att det var 5000 pers som samlats! Det var mycket mysigt med facklor och en kille som cyklade för att få igång strålkastarna! Det var bland annat Sarah Dawn Finer som sjöng, och Molly Sandén samt EMD! Det var mycket trevligt att umgås med Carro, och jag invigde mina ovanligt snygga nya sneakers!

xoxo
Linnea

Sarah uppträdde först av mina tre nämda artister...

... sen Molly...

... och sist EMD!!

Lördag

Hata hata hata! Ett hemprov har vi fått för längesen, men har helt glömt av det! Så nu ska hela jävla helgen gå åt till att göra tio omöjliga frågor om evolutionen!! Hinner inte blogga mera, men läxor KVÄVER MIG!!!

xoxo
Linnea

                                
                                                        Läxorna dödar mig

Fredag

Shobree!
Äntligen fredag! Och som vanligt, mina fredagar är dom bästa dagarna på hela veckan! Först skolan och det var såå soft, vi slutade typ ett!! Då drog jag till stan med Becka och Tebbi och mina lite mer än tusen spänn! Där shoppade jag först en tröja på Gina Tricot, för 99 pix, en fiin rosa tröja där det står "I <3 my boyfriend", den var fööör söt!! Sen gick vi till Stadium för mitt nya sneakers-inköp, och dom hade ju härligt nog sneakers-noja på Stadium! Mina nya dojjer är ett par snygga Reebok-sneakers med röda detaljer! Nedsatt pris också! Helt otroligt! Egentligen kostade dom 799, men det var rea så dom låg på en lagom prissumma vid 499 pix!! Niice som satan! Sen gick vi såklart till Punkt Shop, alltid ett måste i stan, där jag fick ett ryck och impulsköpte en almanacka med Tokio Hotel! Nu pryder den min blårandiga vägg, väldigt fint, med Bill som huvudmotiv! Kostade bara 19 kronor! Otroligt! Sen mååste man ju till Donken och köpa glass, vad är annars stan?! Sen väl hemma så var det nästan direkt iväg till Carro, och vi käkade middag, hon och Anton käkade kebab och jag åt quorn! Vääldigt gott! Sen blev det snack och lite fri tid vid datan samtidigt som Anton försökte följa Let's Dance med sömniga ögon. Efter ett tag knackade Pillan på och kom med godis och Carro gjorde kaffe. Sen somnade Anton bums framför Let's Dance, och sedan var det dags för mig att smyga hem i mörkret och det fina snövädret! Mötte mamma och Gustav halvvägs, och fick veta en dålig nyhet! Hunden har käkat plast igen, hoppas att hon överlever... Vette faaan hur hon lyckades hoppa upp och ta plasten PÅ microjäveln!!!! Helt sjukt...
Jag är ganska trött, och väntar på Peter, han ska väl logga in snart, men jag skriver imorgon! Glöm inte att kolla Carros blogg om denna kväll!
www.carroand3rsson.blogg.se

xoxo
Linnea

Torsdag

Har tyvärr inte haft ork att blogga, tänkte göra det igår, men sen glömde jag bort det haha!
Tisdag: DANS!! Vääääldigt roligt! Kommer inte ihåg vilka jag dansade med, men vi dansade Foxtrot och Vals! Den sista dansen, och det var den sista Valsen, dansades med lilla Erik!! Han var jätteduktig!! Och på en av Foxtrot-danserna dansade jag med en kille som hette Alex, han var snygg coh kunde verkligen dansa!! Helt otroligt..?! Haha! Sen var det kör och jag fick tillochmed applåder efter min sånginsats på Oh happy day!! DET är däremot helt otroligt!! Och förlåt Carro och Mirre, jag tog inte upp ert besök, hade väldigt bråttom så försökte ta dagarna i stora drag, men jag fick som sagt besök av Mirre och Carro i söndags, precis innan jag skulle gå till bussen, så jag fick sällskap dit, det var trevligt att träffa dom!! :) <3
Onsdag: Sjuk tyvärr, låg hemma och slappade, sov och smsade med Peter mestadels av tiden. Hade ju också massa trevliga tankar i huvudet, det var ganska mysigt att ligga och filosofera lite, det gör jag alltför sällan! Hehe
Idag: Stallet hela dagen! Kanonkul! Fem av fem toasters! Nej nu ska jag vara seriös, haha, går det? ;) jag kom till stallet vid halv åtta kanske, och vi skulle börja åtta. Sen var det lite teori, sen blev vi tilldelade hästar/ponnyer, och jag fick Russin!! Eller jag kallar henne Russin, hon heter Rusalka, världens finaste lilla skäcksto! Väldigt trevlig var hon, och gillade att bli ryktad och ompysslad! Vi skulle som vanligt rida utan stigbyglar, och det gick jättebra! Fast Russin var så fantastiskt pigg att jag höll på att trilla några gånger! Men väldigt mysiga gångarter måste jag få säga! Sen blev det mera teori och film, och promenad! Sen fick vi veta att nästa vecka ska vi HOPPA!! Jag hoppas att jag får lilla Russin, hon var så himla mysig och trevlig! Väldigt fin också! Ska ladda över bilder från man mobil och lägga upp! Nu ska jag precis dra iväg till ridningen och träffa min lilla älskling och hoppa med honom! Längtar!

xoxo
Linnea

Lilla fina pållen som jag och Tebbi hittade när vi var på studiebesök på Axevalla! Vi döpte honom till Joe och såhär såg han ut när jag blåste luft i näsborrarna på honom! Han flemade! Så sött! Då måste jag luktat gott! Haha! <3

Måndag

Har inte kunnat blogga på ett tag, kör en snabb resumé nu!
Torsdag: Vi var i stallet hela dagen och gosade senare med hästarna innan vi drog hem, och jag red på bushästen, pigg som satan var han!! Jätteroligt var det!!
Fredag: Direkt efter skolan så stack jag hem och packade, sen blev jag upplockad av barnens mamma, alltså barnen som jag skulle passa i helgen, och sen hem till dom och genomgång av viktiga saker som behövde göras under helgen medan dom var borta! Sen lekte jag med ungarna och vi åt och sen gick dom och la sig, så jag fick lite ensamtid med Peter!! Mysigt men ensamt!
Lördag: Passade ungarna, sen blev vi upphämtade av pappa och mamma, och drog till kusinen Jesper som firade sin 15årsdag! Han fick lite presenter och det blev god mat och tårta och spela på Guitar Hero! Det var en trevlig kväll och det var nice att träffa mina kusiner igen!
Söndag: Passade ungarna hela dagen fram till runt fyra, då kom föräldrarna hem från Norge och vi pratade lite, sen fick jag skjuts hem och då drog jag direkt till stan och mötte upp min mamma och träffade Vidde och Loke, det var roligt och Vidde verkade glad över mitt besök! Sen åkte vi hem och hade en trevlig kväll, med bland annat lite spel på Guitar Hero med trummor och sång!
Idag: Skolan igen, tomt utan Tebbi tyvärr, som låg hemma och sov efter en slitsam helg i Portugal eller vad det var! Sen så åkte jag hem, hade ont i magen så jag stannade till på Pressbyrån och köpte vatten och svalde en tablett! Sen spelade jag lite trummor och lite piano, sen drog vi iväg för att lämna Gustav på pianot och pappa hade en överraskning till mig, som var... *trumvirvel* ÖVNINGSKÖRNING på en parkering i Trollbäcken! Det var jätteroligt, men läskigt och jag blev nästan påkörd av en galen gubbe som körde som en idiot! Men roligt var det! Nu har jag precis ätit middag och ska duscha, sen sova!
Imorgon är det dans igen, denna gång Foxtrot!! Hjälp!! (;

xoxo
Linnea

Onsdag

Hann inte blogga igår, men tänkte skriva vad jag hade för mig igår, för det var roligt!
Tisdag: Vi hade först matteprov, tror inte att det gick så bra för jag hade glömt att plugga på vinklar!! Haha, så hade nog alla fel på vinkeldelen! Sen hade vi gympa, och då hade vi dans med IT-killarna på Edicon tror jag att deras gymnasium heter! Det var roligt, vi dansade bugg. Jag började med att dansa med en snäll kille som hette Erik och sen skulle man byta parnter, men det ville inte jag, han var ju duktig!! Men fick byta till killen bredvid, kommer tyvärr inte ihåg vad han hette! Sen bytte vi igen, så jag fick dansa med Linnéa J!! Väldigt roligt! Sen fick jag dansa med Viktoria K och sen fick jag dansa med Josefin L och sen Alexandra, och sen en kille som hette Kenneth och avslutande en kille som hette Jonas! Det var shitkul!! Nästa vecka ska vi dansa foxtrot, och då ska man stå nära varann, är inte det pinsamt?! Jag är ju inte den säkraste på att stå nära killar och DANSA!! Dansar nog hellre min streetdance själv istället! :)
Efter skolan hängde jag med Bebbo till stallet, och vi gick runt där och var allmänt ivägen kanske? Haha, nej, men vi kollade på två ridlektioner och gjorde sedan iordning Natasja som Tebbi skulle ha på lektionen! Sen gosade jag lite med Rita och sen åkte jag bussen till kören!! I stallet från klockan typ två till klockan sex, kan det bli bättre?! På kören träffade jag tjejerna, och det var roligt att se dom!! <3
Idag: Nu har vi elevstöd, och jag skrev precis klart min APU-rapport, som skulle varit inlämnad i november... men nu är den klar i alla fall!!
Imorgon är det stallet hela dagen! Jag längtar! Fast ska gå upp kvart över fem för att hinna med bussen så att jag är i stallet halv sju!! Haha!!

xoxo
Linnea
Jag har lite dåligt med bilder i skolan! Älskar Ozzy! <3

Måndag

Helgen har varit gråtblandad glädje, och mycket glädje det!!
Lördag: Melodifestival tillsammans med kusinerna!! Jag höll på Måns stenhårt, men även EMD vad väääldigt duktiga, och älskar deras dansnummer med käpparna!! Efter juryns röster så låg ju Måns i ledningen, glasklar seger trodde ju alla, aiight? Och den när jävla folkets röster kom så var det folk som hade röstat på Caroline af Ugglas!!! CAROLINE AF UGGLAS!!!!!!! FATTAR NI!!!! Visst hon är en kul brud men Melodifestivalen?! Det räcker där, överdos med TÖNT!! Och jag grät när hon låg i ledningen, mina kusiner sprang runt i huset och alla skrek, DET HÄR ÄR INTE SAANT!!! Vi höll på att dö!! Fatta om hon vunnit!! Jag skulle flyttat till Uzbekistan och skämts för resten av livet!! Men lättnaden blev stor när operatanten Malena tog hem seger! Härligt jobbat tjejen!! När man väl lyssnat på låten är det faktiskt inte något större fel på den!! Men shit, jag blev dödad när Måns fick så få poäng!! Och Sarah!! Herregud!! Men lilla Molly, hon förtjänade fasen inte att komma sist!! Det gjorde hon Sofia!! Och EMD, dom var väldigt bra!!
Söndag: Chillade bara, städade och hade tråkigt!
Idag: Nej du, jag hatar måndagar, fast lite sovmorgon fick man! Inget speciellt har hänt nu, men ska dra hem, och plugga på matteprovet imorgon... fett tråkigt! Jag vill inte!!

xoxo
Linnea

Fredag - Fredagen Den Trettonde

Heii!!
Har inte bloggat på ett tag, men uppdaterar nu! :)
Tisdag: Skola, slutade ganska tidigt tror jag, och sen var det kör, nice att träffa tjejerna!! <3
Onsdag: Ja, min onsdag gick av bara farten, och kommer knappt ihåg vad som hände!
Torsdag: Heldag i stallet!! Vi höll till på Fårdala i Tyresö, lagom nära mig, och min grupp började klockan åtta, sen halv nio så blev det ridning i ridhuset! Jag fick jobba tillsammans med Amanda och vi longerade varann på Oliv, en liten busig ponny, som tyvärr varken hade världens bästa humör eller gångarter! Men det var nice, efter att inte ha ridit på två veckor! Sen drog jag till stallet och fick äntligen äntligen ÄNTLIGEN träffa Älskling!! Vi red i hagen och i slutet av lektionen, som alltid när man rider i hagen: vansinnesgalopp tvärs över som jag och Rääbs brukar kalla det! Fick byta med Ella och ta Shampiz, det lilla krutpaketet!! Det gick så jävla fort och några gånger dunsade man onödigt mycket i sadeln, men mest var han vild för jag råkade ha sporrar efter min ritt med Renobollen, så det blev lite krumsprång, men skoj var det!!
Idag: Skola igen, men äntligen fredag!! Men en läskig fredag ;) nej allvarligt talat har ingenting hänt med mig idag, så det var inte så fruktansvärt läskigt!! Nu sitter jag och har allmänt tråksegt, men Peter började snacka nyss, så det blir lite roligare nu!! Helgen kommer bli toppen!! Håll tummarna för Måns!!!

xoxo
Linnea

En annan lyssnar på Tokio Hotel <33
Snyggingen Bill Kaulitz på bilden ofc!! <33

Måndag

Jag hatar måndagar, men någon gång måste veckan börja, aiight? ;)
Träffade Carro imorse, nice!! Hade ju en del att snacka om trots att vi träffades igår :)
Igår var det förresten gospelmässa, och jag hade solo på Att lämna allt, Carro hade solo på Forgiven och Doddo hade solo på Är det du, och vi gjorde bra ifrån oss allihopa, Mirre var också duktig!! :)
Idag har jag klappat en liten raring som heter Trixie, och det är en Chilensk fågelspindel, skolans färgmodell ROSA!! Väldigt len på bakkroppen, men läskigt var det alltså!! Fast hon var snäll och sprang inte iväg i alla fall haha!
Sen har det inte hänt mycket, har lånat lite böcker och köpt en ny übersöt Hello Kitty-bh!! Den är grå med babyrosa band och passar mig perfekt va?! Hahahah! Sen när jag kom hem så drogade jag lite böcker och hade det ganska chill, sen åt jag middag och snart ska jag sova, är väldigt trött!! Förresten laddade jag in bilderna från fjällen, men laddar upp dom på min bilddagbok istället: Bmysuperhero
Kolla gärna in dom där!!

xoxo
Linnea

Här har vi då raringen Chilensk fågelspindel färgtyp rosa, vår på skolan heter då Trixie!

Lördag

Hallå där!
Idag så har jag vaknat lite sent, var uppe till typ halv tre igår, så vaknade runt tolv. Sen åt jag frukost och gick med på en hundpromenad med BelloBollen. Vi gick bort till den blivande båtplatsen som vi hoppas att få och sen hem igen. Sen duschade jag och roade mig med att dansa och smsa med Peter! Sen blev det lite mer dans, sen drog pappa till jobbet och jag somnade i soffan! Har precis tittat på Melodifestivalen, och konstigt att inte Star Pilots gick vidare, dom var ju rätt roliga! Men det viktigaste var att Sarah Dawn Finer kom till final, hon är ju så grymt duktig!! Och Caroline af Ugglas, hon kör ju sitt eget race... men den där Sofia, vem fan är hon?! Ingen aning, men till final envisades den internationella juryn!! Orättvist... då var ju ändå Amy Diamond lite bättre!
Nu sitter jag och längtar efter min gamla medryttarhäst, fina fina Oastrona!! Hon betydde så mycket för mig, och jag insåg plötsligt hur mycket jag saknar henne. Det är helt otroligt att en häst man skött om så kort tid har en så stor inverkan på en själv. Hon har satt spår för livet. Och Sandra, och hennes Lycka, saknar dom två också, två helt underbara brudar att vara med! Vi fyra var oslagbara och vi hade grymt kul! Puss på er alla!

xoxo
Linnea

Dålig bildkvalité, men det står i alla fall "Vi är kärlek och jag älskar dig" och det stämmer!!

Fredag - en till resumé, av Axevalla och lite annat!

Hej där!
Varför jag inte varit aktiv på min blogg dom senaste dagarna är för att jag hållit till i Axevalla och på Uddetorp och på ett vandrarhem i Skara! :) det var kanonkul, så här kommer en snabbförklaring om dagarna som gått!
Onsdagkvällen: Vi skulle sova i skolan, för bussen gick 05.30 från skolan, smartare att sova där, så efter en liten handling och en tur på båtmässan åkte vi dit och anlände runt niotiden på kvällen! Vi körde lite fotografering i bara sovkläder, och sen fixade vi det sista innan vi sov. Och sen så kunde vi inte sova, det fanns mycket kul att snacka om, så vi höll på och köra lite Sanning och Konsekvens, men sen somnade Malin och Becka, då snackade vi andra lite till. Sen gick även Tebbi och la sig, så Mulle och jag fortsatte snacket! Och det var mycket roligt ska jag säga!!
Torsdag: Vaknade runt fem och herregud, så trött jag var! Men, upp skulle vi, och sen packade hela klassen in sig i en buss där det stod Svenska Nöjesresor på sidorna, och så bar det av till äventyret i Axevalla! Det första vi fick föra när vi kom dit, och vi var lite sena, var att höra lite om olika travsaker och fråga frågor. Sen gick vi runt och självklart hade alla utom jag med sig en kamera, och det blev massor av fina foton!! Sen blev det lunch, och sen även bort till typ Naturbruksgymnasiet Uddetorp, för en rundvandring där och en liten koll på en privat hopplektion, fina hästar! :) sedan blev vi bjudna på middag på Uddetorp och sen åkte vi hemåt till vandrarhemmet! Väl där packade vi upp och bäddade, och sen drog vi till Willy:s hela bunten och köpte godis/chips/läsk och sen hade Tebbi och jag chipsparty med Sanning och Konsekvens på ett av rummen, och övrigt folk kom och gick! Det blev många nya upptäckter ;)
Idag: Vaknade runt halv åtta och käkade frukost, sen så packade vi och städade, vårt rum svämmade över för att Josefin råkade välta ut vår mopphink, haha! Så det tog ett tag. Vid halv tio gick bussen från vandrarhemmet och bort till självaste Axevalla, där vi kollade (och såklart fotade) travprov med några läckra hingstar! Sen blev det lunch och lunchrast i två timmar typ, och då gick vi runt och jag hittade en häst som tyckte väldigt mycket om mig! :) vid två så försvann alla in i stallet för att höra vilka som gick vidare på travprovet, och alla utom en gick vidare! Lilla fina Olympic As fick inte vandra in i stamboken :( han som var så snygg! Sen blev det fika, och sen drog vi hemåt, och hemresan kändes lite kortare! Fast mycket med högljudd :) och nu sitter jag här, i köket framför datorn och dricker lite Cola! Om jag orkar skriver jag mer imorgon!

xoxo
Linnea

Måndag - resumé av mitt sportlov!

Min dator har strulat lite med internet och så, men tänkte berätta om mitt lov!
Söndag: Lååång bilresa, det tog huuur många timmar som helst, och ganska mycket godis för min del haha! När vi var framme hade jag trycksår i rumpan och... vi åt mat, farmor lagade!
Måndag: Första dagen! Gud vad jag längtat efter fjällen! Övervägde att åka bräda, men det blev skidor, för Ika och Fia skulle åka skidor också, och vi åkte i många svarta backar och Trollskogen!
Tisdag: Andra dagen, och mina pjäxor sitter skönt, men har ändå fått trycksår på baksidan av foten och på sidan! Vi åkte i samma backar och lite i Tandis också! Men roligast i Hundfjället, med mest coola brädåkare!
Onsdag: Bytte till bräda, gud så skönt! Fick en ganska tråkig och... grå bräda, men det gör väl inget! Förmiddagen var pain in the as, med att försöka komma på hur man gjorde förra gången! Men tillslut gick det, och svängarna gick fint!
Torsdag: Mera bräda, helkul att åka! Men, en olycka inträffade vid transportliftarna, fick en sträckning i ryggen och knäet gjorde en tokig skruv, men senare på kvällen kändes det bättre och jag hängde såklart med och kollade på invigningen av det nyaste hoppet i Tandådalen! Massa coolingar som gjorde fett balla hopp på både skidor och bräda, framlänges och baklänges med ett antal olika volter!
Fredag: Åkte mera bräda, och det börjar gå riktigt bra! Sen hemma blev det lite fredagsmys och kollande på olika TV-apparater och en del spelande på telefonerna och smsande med skåningen!
Lördag: Sista dagen, och det blev sköönt med bräda! Efter en lång skön dag i backen så kom vi hem, och sen åkte vi direkt till pulkabacken och jag, klantig som jag är, glömde täckbrallor, men tänkte att jag åker ändå. Det gick ju bra. Not! Blev helt dyngsur efter att ha åkt med världens sämsta färdmedel någonsin! Men kul var det! Sen hem och käka fiskpudding och kolla WildKids efter en del tjat, och sen blev det Melodifestivalen! Värsta skrällen, Sarah Dawn Finer var ju bra?
Söndag: Lång bilresa hem, men först städa fram till klockan tolv typ. Vi kom hem runt fem-sex, och jag var väldigt trött. Tänkte uppdatera bloggen, men internet strulade som sagt, så det blev inget av med det.
Måndag: Skolan igen, saknat alla vänner! Ganska tråkiga lektioner, men kul att träffa dom och skratta också! Fick sköta om den lilla vakteln Anton idag, städa städa med fåglar alltså! Hängde på Bebbo till centrum sen, och snackade med Peter i telen, helskoj! Nu ska jag käka! Bilder från fjällen kommer, när jag laddat in dom!!

xoxo
Linnea

RSS 2.0