Godnatt!

Tjaa!
Idag hade jag extremt roligt med Carro, vi var på stranden och badade och pratade viktiga saker och det senaste i sommarlovets soliga dagar! Roligt att träffa dig igen, Carro! <3
På kvällen så packade jag, jag åker till Grällsta imorgon bitti, halv tolv lämnar jag hemmet och kommer inte tillbaka förrän om åtta härliga ridlägerdagar! Uppdatering av ridlägret kommer såklart direkt efter veckan som förflutit där borta!
Kommer vara brutalt dålig på uppdatering därefter dock, för att vi ska ut med båten och allt. Så det blir väl blogginlägg när jag hinner! Men hoppas på att vara igång till augusti månad, då jag också börjar sommarjobba.
Min dag var alldeles utmärkt! Tack för det, ni vet vilka ni är som förgyllt den! <3

xoxo
Linnea


Cherrycoke, mitt liv! <3

Inaktiiiiiiv så det skriker om det

Hell yeah, är man inaktiv så är man!!
Har varit hos Mullis! Vi hade roligt, träffade Linus lite på kvällen igår också, det var kul att leka och busa lite med dom två härliga människorna!!
Förlåt Carro att du blev ledsen, men jag är riktigt dizzy nu för tiden, det är ngt som hänt med mig... så förlåt, jag älskar er, Carro Mirre Doddo <3

Puss


Pussabstinens!!! <33

Jag har tråkigt

Jag har tråkigt, men hinner inte skriva något speciellt... för inget speciellt har hänt.

JO! I fredags var jag hos Mulle och firade midsommar med min familj, hennes familj och några heeelt random typer för min del! Men roligt hade vi! Mulle, tack för att du bjöd in mig!!! Älskar dig! <3 och alla andra, speciellt Micke och Linus, vi hade extremt kul!

Nu har det inte hänt mer. Lägger in en bild till min kärleksfulla tvillingbror Mullis.

xoxo
Linnea


Älskar dig, Mullis! :D <3

Godnatt!

Tänkte bara önska er alla en trevlig natt! Det lär jag nog inte ha...
Bilder från Båstad kommer kanske imorgon, om dom hunnit skicka bilderna via mailen, vi får se hur lågn tid det tar innan dom kommer fram! :)
Jag längtar till på fredag, då ska jag träffa min kära tvillingbror Mullis och fira midsommar! We rock, Tom! ;)
Puss!

xoxo
Linnea


Fixar en fin bild till mina läsare! <3

Soligt i Båstad!!

Hallå i lingonskogen!
Jag fick tag i en data en snabbis!!
Här i Båstad är det brutalt fint väder, sol och inga moln på hela himlen!
Har hört att det regnar i Stockholm av både familjen och Carro, tråkigt!
Imorgon ska vi rida, på samma ställe som förra gången, och jag hoppas att jag får samma ponny som förra gången också, den var trevlig och rolig!
Snackade med Carro i telefon nyss, det var roligt att få veta lite nya saker, haha! <3
Nu ska jag lämna datan och käka lite glass med resterande personer i huset! Pusss.

xoxo
Linnea

Efter en liten paus...

Hallå!
Första veckan på sommarlovet är "avklarad"!
Ikvall drar jag till Båstad med Stina för att njuta av deras, förhoppningsvis, finare väder under fyra dagar!
Jag har inte bloggat på grund av en del anledningar:
- Dags att vittra sommarlov och göra det man inte gör under terminerna
- Magsjuka sedan i tisdags...
- Ingen ork egentligen att släpa fram laptopen
- Problem på en del sätt

Men idag vaknade jag tio i åtta, helt otroligt och helt sjukt om man tänker sig Nea, sommarlov och ledighet, då går man bara inte upp tio i åtta och käkar frukost framför MTV som en vanlig skolmorgon!! Men jag har sovit så sjukt mycket under tiden jag varit sjuk så jag sover inte så länge på morgnarna. Jag har typ precis avslutat min frukost och druckit min vätskeersättning med olika salter och sockerarter man förlorar och som återställer vätskebalansen i kroppen efter magsjuka.
Nu har "Love sex magic" med Ciara och Justin Timberlake slutat, haha. Intressant... och nu börjar hopprepslåten "Rise up"... hehe... och just det, idag fick jag njuta av Tokio Hotels musikvideo till Monsoon, underbart!! <3

Nu ska jag visa mitt senaste verk!! Eller det är egentligen inget verk, jag skrev Linnea på sidan av en av mina senaste bilder, haha!

Sådär, vad tycks?

Nu ska jag göra en packlista och inget mer tror jag...

Just det, kommer inte ha tillgång till datan under dagarna jag är i Båstad, så jag skriver väl senare istället!

xoxo
Linnea

SOMMARLOOV SHA-LA-LA-LA-LA

Sommarloov shaaa-la-la-la-la-la! (Unibet-melodin)

Äntligen sommarlov! Tyvärr kändes det inte alls så när man lämnade klassrummet och gick ut i... renget...
Men vi bestämde oss ändå för att dra in till stan, jag, Becka och Tebbi! Det var roligt, och det blev bara massa flams och trams och flum och skratt :) <3
Jaja, nu är man officiellt utgådd första året i gymnasiet! Härligt! Nu väntar 2.5 månader ledigt och sedan skolan igen, jag är TTT inför år 2!!
Jag hade Mirre och Doddo här ganska nyss, innan det käkade vi på pizzerian och det var gott! Det var längesen jag träffade dom, och varje gång jag träffar tjejerna i min gamla klass är det så himla roligt! Tack för en superhärlig kväll! <3
Imorgon är det Sveriges Nationaldag, så det blir väl lite firande då! Imorgon ska jag även till pappas gamla bästis och deras barn och fira Sveriges dag! Det ska bli roligt!
På söndag är det visning på huset igen... *suck*
På måndag är det roligtheter som väntar på en äng och några sjukt sköna brudar! Längtar!
Eftersom det nu är sommarlov, kommer jag inte spendera mycket tid framför datan, så ni får höra av mig lite ibland bara, men det får duga ändå ;)
Nu ska jag kolla mina sajter, ha det nice! Pusss.

xoxo
Linnea


SOMMARLOV OCH HÄRLIGA LEDIGHET! <3

Snabbt morgonblogg

Tjänna!
Natten har varit okej, och nu har jag vaknat för någon halvtimma sen!
Det blir inte en sån lång bloggning just nu, är så hungrig att jag mår illa och har dessutom lite stuff att göra!
Men det var den första bloggningen på morgonen jag någonsin gjort! Take care.

xoxo
Linnea

Godnatt!

Har haft lite datortid nu, men tänkte utnyttja min "sovmorgon" imorgon! Ska upp 20 över 9! SOFT!

Godnatt, pusss.

xoxo
Linnea

Jajamen, home again!

Hej och hå!
Hemma igen nu från Klaras student! Det var trevligt, dock tyvärr har jag inte så bra kontakt med någon av tjejerna i familjen, så det blev tyvärr inte mycket snack med dom, bara lite med Anna, som gått ut en utbildning jag gärna vill gå senare i Skara. Hon sa att den var riktigt bra, och jag litar på hennes omdöme när det gäller hästutbildningar! :)
Träffade också Anton och Vilhelm, snackade lite med Vilhelm, men vi känner inte heller varandra så bra, så det blev ju inte mycket att snacka om.
Märta kunde jag inte ens snacka med, hon hade sina kompisar och sin pojkvän där, svårt att komma åt henne. Dessutom är vår gamla connection inte där längre, den har vi förlorat för längesen tyvärr...
Det fanns en annan kille där som hette Jesper, det var en trevlig typ! Snackade inte så länge med honom bara, han skulle dra ganska precis efter vi kommit. Men men, det var lite annat känt folk där, och mycket god mat och så! Fast jag fick kramp i fötterna eftersom jag har lite problemfötter och typ minst 10 cm höga klackar så kan det lätt bli så...
Nej, jag blev sjukt mätt på all mat, herregud! Det fanns SEX olika sorters tårtor!! Mums!!
Snart kommer Gustav hem från Grönan, om vi inte hämtar honom såklart.
Nej vet ni vad! Nu ska jag ta mig i kragen och för en jävla gångs skull logga in på facebook! Det var länge sedan sist!

xoxo
Linnea

Hemma och mår piss

Tjena.
Jag mår rätt dåligt psykiskt nu, vet dock inte varför. Lite depressioner skadar väl aldrig..?
Har precis varit ute med hunden, duktig som alltid, min lilla ängel! Hon fick gå lös nästan hela vägen, och skötte det hela snyggt, vilket är en stor framgång, trots så lite träning som inte blivit av pga det tråkiga vädret! Hon sprang inte ens efter en cykel som åkte förbi, trots att det nästan är en av favortibusen! Otroligt!
Ska snart hoppa in i duschen bara, sen så drar vi till Klaras student, vilket betyder att jag nog inte hinner skriva något mer innan vi åker, men vad gör det? Haha!
Jag längtar efter att se New Moon, kollat på trailern en del gånger, dels på Carros blogg, dels det som Mulle visat mig. Mulle verkar vara besatt av Taylor eller vad han heter, hehe... och, Carro? Blir han en varulv? Ser inte ut så i mina ögon, dock en väldigt stor varghund... jaja, det finns ju alltid många olika skildringar på hur en varulv "ska" se ut. Den i Harry Potter är ju rätt äcklig alltså...
Lägger in en bild på min ovanligt söta änglahund!!

xoxo
Linnea


Somras <3


Min lilla bebis <3

Skola igen, jippiw...

Hallå hallå!
Sitter i datasal 3 på elevstödet nu, och skriver lite på min svenska-novell och rollar litegrann, haha!
Igår var jag på Scengymnasiet, för att kolla när Mirre spelade upp sin pjäs. Otroligt bra! Även Melody och Joel var väldigt duktiga, haha alltså alla personernas kroppsspråk! Helt överhärligt!! ("Överhärligt" Mirre copyright, hehe)
Alla scener vi såg på var väldigt underhållande på många olika sätt, en del väldigt frustrerande, och andra mera kärleksfulla som passar min personlighet lite bättre, haha!
Idag har jag inget vettigt för mig, det blir väl hem och spela piano lite, sjunga lite, droga TH, läsa bloggar, och sedan! SEDAN! Då ska jag på Klaras student, tänka sig, alltså allt rinner bara iväg, nyss var fasen Klara 17!! Och det är JAG snart!! HJÄLP!! Nu får jag åldersnoja...

xoxo
Linnea


Älska! <3

Men inte kul väder... inte okej

På sin lediga dag, nej absolut inte, inte ska det vara fint väder och sol och sånt. Nej det ska ta mig fan regna! Inte ens en liten solglimt på morgonen var det! Bara regn och tråk. Roligt.
Nu sitter man här och möglar framför MTV, istället för att vara ute och träna hunden. Fan vad tråkigt! Och så reklam på det också. Vilket liv!
Nu ska jag kolla Kenzas, Bellas och vännernas bloggar! Pusss.

xoxo
Linnea

Ledigt imorgon, soft eller vad?

Tjenna!
Nu sitter jag med msn uppe och gör... absolut inte ett skit. Det finns inget att göra... snackar bara med några roliga typer som förgyller livet!
Har haft lite för mig i helgen, i och med att vi ska sälja huset och så, det har varit visning igen, och den här gången en väldigt intresserad familj som kommer på visning nu i helgen igen! Hoppas bara att barnen tjatar tillräckligt mycket, dom var helt förtjusta i huset!
Annars har helgen varit lugn...
Idag har ju inte något särskilt hänt, var i skolan och hade VäDj-prov, shit alltså, det är ju avslutning på fredag, prov nu, hallå? Ganska konstigt om ni frågar mig.
Nu ska jag se till min mail och googla och leva livet i internets värld! Take care, babes.
Får ju inte glömma, sorri Carro! Var på Carros konsert också, hon var sjukt duktig, låten var jättehäftig och med massa olika sounds och så. Ascoolt!!! Bra jobbat Carro!! <3

xoxo
Linnea

RSS 2.0