Ny header och nytt mönster!

Nu har jag slutat köra på demokratin!
HÄR ÄR JAG ENVÄLDIG HÄRSKARE!!
Nu är headern en slags prisning till universums bästa band!
Och mitt mönster är en prisning till... ja... Bill Kaulitz! *skratt*

Mamma och pappa drog precis, dom ska på fest och har klätt ut sig till 70-tal, hur pinsamt som helst!!

Så det blir en hemmakväll som sagt, och beundring av min nya design KRÄVS!!

xoxo
Linnea


Även min fantastiska tröja bör prisas! <3

Rock hard F*** safe + sommar!

HAHAHA! I RULE THE WORLD!
Eller inte. Men ändå. Gissa om jag kände mig som planetens mest lyckade människa när jag fixade Tokio Hotel's designade t-shirt från H&M!! Gud så snygg!! ROCK HARD F*** SAFE (fast med TH-loggan istället för *) står det, poetiskt och så typiskt TH haha!
Jag diggar Kenza! Hon är ju också ett TH-fan, det är roligt att läsa om hennes resor i världen för att kolla på universums bästa band!
I alla fall, tröjan blev min igår, fasen vad glad jag var! Igår blev jag även fotograferad, och sånt, så nu finns jag i ett register och kommer kanske bli uppringd om det finns reklamjobb som matchar mig på något sätt, så passa er, snart finns jag i TV också!! *skratt*
Igår så drog även jag och Carro in till stan runt halv femstrecket och Carro shoppade några otroligt vackra måsten! Haha, och sedan käkade vi på Bamboo City på Drottninggatan. Mycket trevligt att träffa Carro lite ensam, vi hade mycket att prata om, och visst saknar man sina vänner, men när man väl träffar dom inser man hur mycket man saknat dom! <3
Efter det stack vi hem till Carro, och som hon säger, vi fick tur nog skjuts hem av en random snubbe. Eller inte. Men min mamma skjutsade hem oss tur nog! Väl hos Carro fixade vi chirre med dirre, och satte oss ner för att äntligen se Twilight! Och vilken otroligt bra film sedan!! Det är ju helt omöjligt att inte bli kär i Edward, han är ju så otroligt gullig!!
"I don't have the power to stay away from you anymore."
Så vackert!!
Det blev en impulsiv översovning, och ganska sent då...
Idag så vaknade vi ganska sent, eller Carro väckte mig runt halv elva, och så åt vi frukost vid elva. Vid två så stack jag hem, och jisses vad det var varmt!! Jag var tvungen att byta om till bikini och sätta mig en timme på baksidan för att få lite färg på min redan ganska bruna kropp, hahah! Har precis kommit in från baksidan, och snart ska jag chilla lite mera, och sedan blir det mysig kväll med bara brorsan hemma, hehe. Jag ska ladda upp lite bilder så att ni får se min vackra tröja!!

xoxo
Linnea

Plus och Minus...

Gissa vaaad!!!!
Jag fick nästan VG på mitt nationella prov i matte!!! Helt otroligt!!!
Och så den dåliga nyheten.
Jag har sänkt mig rejält i engelska... har VG i slutbetyg nu, och visst, det är inget fel med det, förutom att det kan kännas jobbigt att sänka från MVG, men själv grejen är att jag inte kommer läsa mer engelska nu... har ju inte valt det eftersom Islandshäst inte ingick när Engelska B var med i alternativen... ska ju läsa Hund, Islandshäst och Matte B. Helvete.
Bara för att jag är i en sån dålig stämning ska det även vara fan omöjligt att hitta förbannad fakta om Irland...
Nej nu hatar jag allt. Jag pallar inte skriva mer...

xoxo *depressed*
Linnea


Tur att jag älskar er. <3

Men faan då

Hallåå, hur svårt kan det vara att uppdatera sin blogg minst en gång per dag? tänker ni säkert. Men tro mig, det ÄR svårt när man har mansbesök! Jag har i alla fall spenderat tiden mellan onsdag natt till måndag kväll tillsammans med Peter. Vi var på många ställen! Bland annat i stan fick jag mina försenade namnsdagspresenter (2 st), i form av ett par snygga ... och en till Tokio Hotel-affisch!
På lördagen drog vi även ut med båten en liten sväng bort till ön vi kallar: "Cissi-ramlar-i-sjön-ön"! Det var roligt och mysigt att grilla och käka goda saker!
En stund på söndagen tillbringades också hos min moster, hennes man och mina två kusiner, Vidar och Loke! Det var roligt och Loke är så gudomligt söööt när han skrattar, Vidde var dock lite blyg först.
På måndagen lyckades Peter ta sig till skolan faktiskt! Jag fick två par uuurgulliga örhängen!! Så himla söööta!
Idag hade vi någon sorts klasskamp efter vår OTROLIGT jobbiga resa till Fjärilshuset! Bussen som skulle ta oss dit, den enda vi kunde ta för att komma i tid, annars skulle vi fått betala själva (80 pix för att glo på fjärilar, HALLÅ?!), den bussens chaufför, STÄNGDE DÖRRARNA NÄR BUSSEN VAR HALVFULL och det stod folk utanför och ville på, han sa bara att "bussen är full". Det tog en jäävla tid att komma dit, och när vi till slut kom fram, en halvtimme sena eller mer, så tog det ett tag att komma in, och vi hade förväntat oss skäll, men vi blev vänligt bemötta av vår lärare Frida! Sen fick vi komma in och skriva svar på frågor om fjärilarna, och det var bara en massa småttingar som skrek högt så fort det flaxade till bland buskarna... *suckskratt*
Nu har jag tränat hunden och gjort alla mina sysslor, så nu ska jag chilla lite framför datan och leta lite nya grejer och sånt på olika sajter! Lev livet!

xoxo
Linnea

Förändringen... om man kan kalla det så

Nå, jag låter nu mina läsare se "THE CHANGE!", eller inte någon sorts förändring, men ändå! Min första redigerade bild!! :)


FÖRE!




EFTER!

Fantastiskt, inte sant?

xoxo *with a laugh*
Linnea


Redigerardrottningen, eller inte

Hej hallå!
Sitter just nu och försöker redigera en bild, gissa om jag suger på det!! Haha, jag är fett dålig!! Måste få lite hjälp med photoshop och sådant snart av kunnigt folk :)
Kören idag var väldigt kort, men vi tog Oh happy day ändå, det var roligt! Efteråt blev det glass med hallon och grädde, muuums!!! Och sen massa snack innan vi vandrade hemåt! Mirre och jag hittade på en skum reklam eller något... det var riktigt kul!
Herre min gud, hur dålig får man bli på att redigera? Men men, jag lär mig!

xoxo
Linnea

TV och latte, mums!

Nu sitter jag framför TVn och dricker min fina lilla latte, kollar på Sweet Sixteen och snart kommer Hills, yes!
Idag har vi haft nationella prov i matte, och gud, det är jag ju inte bra på, men det gör ingenting, godkänd blir jag nog i alla fall :)
Sedan så gick vi på lunch och efter det så hade vi växt- och djurliv, det var roligt, för vi gick ut till trekanten, sjön som många vet ligger i Liljeholmen, och där så skulle vi leta insekter och djur både på land och i vatten, det var rätt roligt, haha! Jag hittade en Mjölkvit virvelmask som jag döpte till Brittis... och en liten husmask som kröp ut ur sitt hus sen, läskigt!! Och den höll på att drunkna, och så kröp den upp på mig!! Det var riktigt läskigt, jag trodde att den skulle bita mig... men jag klarade mig haha!
Snart ska jag dra till kören, Doddo ringer mig nog snart, så att jag inte somnar som förra veckan hehe... jaja, jag skriver mer senare om jag orkar!

xoxo
Linnea

Ensam i skolan och väntar...

Tjolahej!
Sitter just nu i skolan och väntar på Tebbi, som gör omprov, och jag hoppas att det går bra för henne :)
Träffade Carro imorse på bussen, fast hon pluggade lite, och satt snett bakåt, så svårt att snacka då :(
I helgen har jag varit hos mina kusiner, det var trevligt! Jag åkte dit på lördag kväll, och vad jag gjorde innan dess kommer jag inte ens ihåg...
När jag kom dit så visade jag dom annonsen på ponnyn jag hittat, som vi väldigt gärna vill köpa... sätter in en bild på bruden längst ner snart!
Vad mer jag ska skriva vet jag inte, imorgon är det idrott... och idag var det måndag... och inget särskilt hände, så det finns inte mycket mer att berätta...

xoxo
Linnea


Hoppas hoppas hoppas, tjejen!! <3

Förlåt!

Hej där, det blir ett kort inlägg, min brorsas silicontangentbord suuger. Jag tänkte försöka hinna med lite bloggande senare, tänkte bara be om ursäkt för min dåliga uppdatering! Förlåt!

xoxo
Linnea

Ännu en onsdag

Sitter i skolan, har precis käkat och nu har vi sjuukt lång håltimme! Till tjugo i tre... vi planerade att dra till stan ett tag, men ångrade oss och nu sitter vi i datasalen och... tråkar...
Tisdag: Kör, men jag somnade hemma, och då ringde Mirre halv sju. Jag var typ helt yrvaken och undrade vad klockan var... när jag kommit till Lagergrens väg så kom 815c och då klev jag på den, helt impulsivt haha!
Efter det så fick mitt favoritband några elaka kommentarer, men... jag låtsades inte höra, jag älskar Tokio Hotel, oavsett vad andra tycker! <3 mötte sedan Doddo vid bussen och lämnade den nya sången till henne! :)
Idag: Vi hade nationella i matte, och faan, jag är inte bra, men svarade på typ alla frågor, och till och med på MVGfrågan, där man kan visa MVGkvalité... tror dock inte att ett MVG är direkt i min grad på matte... hehe... och just nu så ska jag snart gå in på lite olika sajter och leva loppan... haha... skriver mera ikväll!

xoxo
Linnea

Måndag, tjoho...

Hejsan!
Har varit lite för upptagen i helgen... så Carro, det är därför jag inte bloggat! *skratt*
Lördag: Jag och Tebbi var i stan, och jag bytte mitt nitskärp, så nu är det lagom stort, och en lite annan stil, bilder kommer senare! Det blev tyvärr ingen fika med hennes kompisar, men vi hade roligt ändå, och vi såg en läskig snubbe som sa något om att vi måste hitta en varsin kille att ha sex med om vi skulle sitta vid dom platserna han satt... skumt? Jaja, han typ gick efter oss senare när vi gick av, så då sprang jag ifrån honom med Tebbi på släptåg, och sen hoppade jag in genom dörrarna på nästa vagn på det tåget och så åkte vi till Hötorget istället, läskig typ!!
Sedan, när vi åkte hem från stan, tog jag en snabb runda hem, och drog direkt till kusinerna som väntade! Vi hade roligt och hoppade studsmatta och gjorde massa saker, sedan var det dags att sova, men innan det kollade vi på Se upp för dårarna. Den var rolig, och bra! :)
Söndag: Ägnades åt att ströva runt i kk och handla för dyra pengar! Eller jag hade inte mycket budget att röra mig med, så shoppinggalen som jag är tar 400 pix slut ganska fort... men Ika och Fia shoppade! Och jag köpte EN sak, en spork, som jag kallar för... Sporkie!! (lite inspirerat av Bill Kaulitz's flygplan Jumbie... hehe...)
Efter ett tag så åkte vi hem igen, och sedan gick vi ut på en lång promenad, och runt nio blev jag skjutsad till gullmars, och därifrån tog jag bussen hem.
Väl hemma var jag ganska trött, men det blev ändå lite msn och shit, och sedan säängen, och lite sovmorgon!
Idag: Jag gick jag upp tjugo i åtta, sovmorgon för min del! Dagen var rolig, och det blev väldigt mycket film!!
Sedan hemåt, och sen lite chillatid, innan vi drog iväg till Jula och IKEA för att shoppa en stund med familjen! Det blev en ny MC-jacka för mig, och några till möbelgrejer från IKEA, sedan middag på Donken, och jag fick en McFlurry Marängswiss, mums mums!!
Nu ska jag snart sova, ännu mer sovmorgon imorgon! Gå upp klockan åtta, underbart!!

xoxo
Linnea

Sista för dagen, då

Det har inte hänt mer än att jag käkat upp halva min påse med snax och druckit hälften av colan, samtidigt som jag snackat lite på bilddagboken och msn med olika personer, bland annat Jacob, Tebbi, Peter, Jesper, Mulle och flera! Men nu är jag trött och jag jääätteont i ryggen, mååste sova! En lång dag väntar imorgon, med dress-up!! Hahah!!

xoxo
Linnea

Så var det fredag igen, härliga fredag!

Dagen började med svenska, tjoho! Soft lektion som vanligt, vi såg på film i vår biosal, mysigt ju! Det var en film om asagudarna, och vi ska fortsätta nästa gång.
Sedan blev det matte och en massa svåra ekvationer och knäppa lösningar på, för mig, helt ologiska tal! (Jag veet, Peter, det ÄR logiskt, men ändå!! ;)
Sedan lunch, eller egentligen slutade vi efter matten, men vi käkade lunch på Lustikulla som vi brukar, enklast så ju, så slipper det kosta pengar!
Sedan så missade vi tvärbanan precis på håret, så vi drog oss ner till tunnelbanan utan Mulle och Becka, som skulle med nästa tvärbana som gick åtta minuter senare...
Vi drog till tc, för jag hade fått ett infall: att tvuunget köpa ett nitskärp (vad det nu heter på engelska?), så jag köpte det för 99 pix, sen så kollade vi på pins innan vi köpte våra grejer, och jag var som vanligt nere i Tokio Hotel-träsket och letade snygga pins, och då frågade han i kassan:
"Gillar du Tokio Hotel?"
Jag nickade ivrigt, såklart!
"Om du köper för hundra spänn så får du en almanacka på köpet!"
Så jag köpte den lilla söta pin jag hittade, vilket sammanlagt blev 104 spänn, och en almanacka, men den har jag redan, så den får Mulle senare :)
Sen drog vi till centrum och lämnade böcker, och lånade nya. Vem klarar sig utan att läsa?! Efter det stack vi till Ben & Jerry's och köpte glass, mums!! Testade Chunkey Monkey, den var god, jag gillar bananer!! Hehe...
Sedan drog vi till bussen, och tog 875an, och vid Lagergrens väg så väntade vi i en halvtimme på Tebbis buss ut till spenaten! När den kommit gick jag hemåt, och sen kom jag på att jag kanske ska byta skärpet, lite knasig som jag är så visste jag inte att det var storlekar på skärp också, och jag har råkat köpa XL!! *skrattar högt för sig själv*
Fast jag ska göra det imorgon, när jag drar till stan med Tebbi och fikar!
Nu kom brorsan precis med min beställning på Cheese Crunchers, och en halvliter cola! Någon som vill komma på besök i mitt ensamma hus..? Fast brorsan och hans polare ska vara nere och kolla hockey eller vad det var :)
Jaja, det blir väl något inlägg inatt också, men tills dess, take care! Love.

xoxo
Linnea

Torsdag efter ridningen

Kanske kommer skriva dagen och sedan något om inlägget när jag väl tänker efter... lite jobbigt att inte veta vilken dag det är... men nu babblar jag bara!
Har precis kommit hem från ridningen! Det gick bra och min lilla ponny var ganska pigg, men det hände något läskigt när vi skulle göra i ordning honom! Han gjorde konstiga rörelser vid flankerna och det såg jättekonstigt ut, och sen när vi väl lyssnade så typ visslade det när han andades! Jätteläskigt!! Och när jag drog åt sadelgjorden litegrann, så fick han värsta hostattacken, det såg ut som om han skulle ramla ihop, han bara hostade och började backa och så!! Vi var tvugna att spänna upp gjorden och leda honom ner till banan! Väl där sa Monica att det var okej, och när hon drog åt gjorden igen så hostade han inte, men lektionen gick inte helt hostfritt, tyvärr...
Sen handlade vi på Maxi, och det blev en dyr investering, med även lite donken inblandat... käärleeek...
Nej nu måste jag sova, ska upp tio i sju imorgon!!

xoxo
Linnea

Jag älskar dig, oavsett var du är, så tänker jag på dig, alltid. <3

Fortfarande torsdag

Har tänkt bli bättre på att starta bloggandet på riktigt, så från och med nu kommer jag inte alltid att skriva dagen som överskrift, en liten upplysning bara! :)
Det andra nationella provet, läs- och hörförståelse, första var frågor och så, gick väl sådär, det var massa konstiga saker och jag fattade inte alla ord vilket jag stör mig enormt på! På det första provet typ ord som man aldrig hört är väl ganska osmart att sätta på ett nationellt prov och sedan skriva en förklaring till det också?! Puckat. Eller så är det bara jag som är korkad.
Direkt efter det fick vi en varsin macka och en liten söt MER, och sedan skyndade sig hela klassen till tvärbanan, och vi hann precis med 875an, som gick halv tolv. Vid Norra Sköndal kom det på ett helt jävla fotbollslag eller vad fan det var, och det blev stenfullt på bussen. Stackars Tebbi som precis höll på att byta om när dom kom, längst bak, blev inklämd bland massa killar, och vi kallade henne killtjusare, för det var precis vad hon såg ut att vara!! Fast vi vet ju alla vem hon vill ha... *skratt*
Väl i stallet, så gick jag direkt till My och bad om att få åka och hämta mina ridkläder, jag hade nog missat att vi skulle visa upp vår kadrilj idag! Så jag stack hem och chackade vita brallor och en rosa tröja, vi skulle ju klä ut oss till Barbies, och rida till "I'm a Barbie girl", vilket gjorde My väldigt imponerad! Bra betyg hoppas man ju på nu! :)
Shit, upptäckte precis hur hungrig jag är! Men sitter med min macka i rosten och min latte bredvid mig, så det går nog ingen nöd på mig, men herre min gud, jag vill käka!!
På kadriljen fick jag Russin, hon var ruskigt pigg!! Efter vår uppvisning så ledde jag runt Isolde på Russin, och hon red slalom och travade men Russin var lite pigg efter vår grej, och när hästarna på volten bredvid galopperade såg jag hur det kliade i benen på henne!!
Min väska var tung idag, och det var första (och förhoppningsvis sista, det var tuungt!) gången jag var på gullmars med en bag full med ridkläder och hjälm och sånt! Haha! Rekord!!
Snart ska jag rida, det ska bli roligt och jag läängtar sååå mycket efter min lilla plutt!!
Nej nu, nu ska jag käka mitt mellis och kolla igenom vännernas bloggar efter nya inlägg!! Puss!

xoxo
Linnea

Torsdag

Precis klarat av nationella prov, del ett! Tjoho, det var typ svårt!!
Mulle sitter bredvid och tuggar på ett... äpple...
Haha!! Jag snodde en tugga!! *evil laugh*
Jag har kommit på en ny kollektion... till ett skratt... som låter som en kändis...
The Bill Kaulitz Collection!! Roligt eller hur?!
OMG!! Jag längtar efter Tokio Hotel-kollektionen på H&M!!!! Herre min guuud... det blir mitt drömland i vår/sommar...

xoxo
Linnea

Bara för att jag har världens finaste plutt <3


Kollektion, JAG KOMMER!! <33

Onsdag - HJÄLP!

PROBLEM!!
Jag har massor av val att göra!! Måste ha hjälp!!

Först hundrasproblemet... (fast det kommer dröja lite innan jag skaffar hunden såklart!)
Vilken hundras ska jag ha som första hund?


Shetland Sheepdog?
Röster: 2



Japansk Spets?
Röster: 0



Dvärgschnauzer?
Röster: 3



Dvärgpudel?
Röster: 0


HJÄLP MIG!

Sen det andra problemet som är header/mönsterproblemet... (har ju länge sagt att jag ska byta och nu är det dags!)
Vilken header/mönster ska jag ha?


Röster: 2


Röster: 2


Röster: 2
(Personligen gillar jag mest detta förslag, det är min senaste kreation!)

(Jag fick trycka ihop bilderna lite, annars skulle inte allt synas...)

Återigen... HJÄLP!!

Tacksam för läsarnas snälla hjälp!

xoxo
Linnea


RSS 2.0