Snart ridning!

Hej där!
Sitter och väntar på maten, farmor är här och ska skjutsa mig till ridningen! Varken mamma eller pappa kunde så, det blev farmor! :)
Vi ska nog äta... något med torsk, haha, fisk!! Fisk är gott!
Just nu så gör jag typ ingenting, sitter och är allmänt förvirrad så vi får se hur jag löser upp tankarna...
Nu orkar jag inte skriva mer, idag hade vi datakunskapprov förresten! Det var typ sjukt lätt! Stod nästan hur man skulle göra, hallå?! :)
Imorgon är det djurkunskapprov, vilket betydet: PLUGGA!! Vi fick instuderingsfrågorna idag, haha smaaart? Nej seriöst, nu orkar jag inte skriva mer :)

xoxo
Linnea

Skolan..

Hej hopp!
Nu sitter jag i skolan igen! Efter att ha varit sjuk i torsdag-fredag tycker jag att det är kul att komma tillbaka! Men som vanligt, seg datakunskap haha!
Jag har typ datafri vecka nu, så att det blir inte så mycket bloggande den här veckan, men ska se till att informera lite grann i alla fall! Dagen har precis börjat, vilket betyder att typ ingenting hänt just nu, skriver mer senare!

xoxo
Linnea

Lugg nu! :)

Shobree!
Nu har jag, för några timmar sedan, klippt lugg! Äntligen! Det var mamma som klippte, och skulle egentligen lagt ut en bild på hur det blev, men problemet är att vår kamera inte gillade mig idag! Jag blev inte bra på en enda bild! Men det kommer bilder, för fler ska tas!!
Idag kom pappa och Gustav hem från fjällstugan, som dom varit i sedan i onsdags! Så nu finns det hur mycket godis som helst hemma, då dom har massor kvar efter resan! Och jag protesterar inte ;)
Nu lyssnar jag på musik, och klurar på en till ny design! Den andra är klar och den ska jag lägga upp när jag känner att jag orkar! Och om jag kommer ihåg såklart :)
Nej, snart måste jag sova, för jag gick och la mig... seeeent igår... haha! Tänker inte säga hur sent, det var bara väldigt sent!
Imorgon är det skola, tjoho!!

xoxo
Linnea

Det är seeeent

Efter flera timmar av blod, svett och tårar... nej, men nu har jag varit i Konserthuset mycket länge, och kom väl hem runt nio, vilket betyder tolv timmar i ett stort blått hus! Okej, inte bokstavligt, för vi var ute och käkade lunch på Kungshallen, eller just för tillfället kommer jag inte ihåg vad det hette, men! Och sen så har vi sjungit, och sjungit och sjungit! Sen blev det ytterligare en paus, vilket betydde att vi träffade Mulle och drog till Donken, där vi käkade glass och milkshake och allt kallt det fanns att bjuda på!! Gissa om vi var varma!!
Sen på själva konserten, då så hade några tagit vår bra sittplats, så vi fick stå precis vid dörren, och inte sitta alls! Jobbigt!! Och i dörren fanns en liten skjutbar lucka som man kunde dra åt sidan. Nu kommer det pinsamma. Det var någon som skjöt upp luckan, och jag hörde det inte, så denna någon visslade tillslut, och jag vände mig om och kollade dit. Såklart ser jag inte vem det är, men tänker att "Faasen!! Vad lik hon är Carola!! Och ursäkta, men känner hon mig?". Jag undrade så eftersom denna person vinkade och log. Jag blev helt full i skratt sen när Carola kommer ut på scen med väldans ståhej och vi som inte hade en aning om att det var hon!! Gissa om jag och polarna höll på att skratta ihjäl oss?! Förlåt, Carola ;)
Men det här med att showen slutar har även sina baksidor. Som vanligt, när man kliver ut genom dörren, så är luften helt förgiftad av cigarrettrök!! Hur döäckligt som helst, vilket gjorde att jag mådde väldigt dåligt, och sen fick jag tillslut luft, men sen kände jag mig svimfärdig!
Väl hemma satte jag mig nästan direkt vid datan, eftersom jag hade tänk att mixtra lite med nya designer och så!! Så nu är en på gång, ny och rosa, och med bilder som inte visats förut på bloggen!! :)
Nu ska jag sova om en liten stund, klockan är ofantligt mycket, herregud!!
Jag får blogga mer imorgon och fixa min design!!

xoxo
Linnea

Tidig morgon = nej!!

Alltså, tidiga mornar är verkligen inte min grej, och ändå är det här sovmorgon jämfört med när jag går upp för att gå till skolan. Hur som helst är klockan nu halv åtta, det är LÖRDAG vilket gör det hela oacceptabelt, och jag sitter i vardagsrummet och försöker få i mig en macka och ett glas vatten när jag egentligen känner mig mer död än levande. Nej, jag gillar inte att vara uppe så katastrofalt tidigt en lördag. Men jag återkommer senare om hur gospeldagen var!

xoxo
Linnea

Sommar 07

Seent...

Hejsan!
Sitter just nu och kollar att allt är som det ska med bloggen, och jag tycker att det ser fint ut! Jag tackar Carro än en gång för att du ville lägga ner tid på den!! <3
Det är sent som sagt, och jag ska upp klockan sju, ungefär, det är in till stan imorgon, för vi ska sjunga på en gospel-workshop hela dagen, i Konserthuset, och sådant, och sen är det konsert på kvällen, så KOM OCH TITTA ALLA!! :)
Jag är typ sjuukt trött, ska käka lite och sen sova, för annars pallar jag inte imorgon :)
Och oroa er inte, det kommer bli ännu mer fixande med bloggen, det är ju så kul! Och det kommer massor av bilder också!!

xoxo
Linnea

Tack Carro!!

Carro & Nea

Heeeej! Här är det Carro som skriver och ska lära Nea hur man lägger in bilder! Here it comes!


Nea & Carro; från sin fjortistid

Ciao,
Carro

20/1-2009

Hejsan!
Skulle träffat Carro igår och fixat min blogg, men det blev inte så, för det fanns annat som behövde göras, så vi ska nog ta det på fredag! Längtar efter henne redan!! Fast får ju träffa henne ikväll!
Vill ni se bilder på mig, eftersom jag inte lyckats klura ut hur man göra här på bloggen, så får ni gärna kolla in och kommentera mina bilder på bilddagboken!! Jag heter Bmysuperhero.
Men snart är nog min blogg väldigt fin! Puss på er!

xoxo
Linnea

-

Shobree!
Snart ska jag träffa Carro, och fixa designen på min blogg!! Så kommer ni få ta del av massa fina, privata, fula, knäppa och kärleksfulla bilder!!

xoxo
Linnea

JUST DET!! Fortfarande 16/1-2009 :)

SHOSAN!! GLÖMDE SÄGA ATT NÄR JAG OCH TEBBI VAR I STAN SÅG JAG JOHAN PALM!! HAN BARA GICK DÄR OCH SÅG LYCKLIG UT MED TVÅ KLÄNGADE TJEJER RUNT SIG!! SHIT han är lång! När man såg honom på TV tänkte jag i alla fall att han kan inte vara lång, han såg ut att vara typ lika lång som jag (1.67), men han var typ 1.80!! Jisses, eller lång, lagom, men längre än vad jag trodde i alla fall!! Från och nu är hans smeknamn: Flaggstången Johan Palm. Haha!

KÄNDISVIMMEL!! ME LOVE
Linnea

16/1-2009

Hej igen sötnosar!
Sitter just nu vid min brorsas trådlösa tagnentbord, vilket gör att alla bokstäver inte riktigt kommer med ibland, men det ordnar vi senare :)
Det är lite tråkigt nu, sitter och laddar min iPod, lyssnar på en av brorsans cds, och kom precis hem från stan där jag varit med Tebbi! Vi hade jättekul, och jag testade lite kläder också! Väldigt kul, och sen testade jag att fixa hennes lugg på ett par otaliga sätt, och sen mötte vi hennes gamla kompisar, Anna och Maria! Det var trevligt! Men här kan jag inte sitta hela tiden, någon som har förslag på vad jag kan ladda ner för nya låtar på min iPod?
Imorgon blir det köpa kläder!!

xoxo
Linnea

16/1-2009

Så sitter man på en håltimme nu. Herregud! Och det har gått typ en timme, vilket betyder att vi har... en halvtimme kvar! Herregud säger jag igen... haha!
Idag har det hänt mycket, bland annat har vi tränat på hästens anatomi till provet på onsdag, och jag som aldrig kunnat något förut kan allt nu!! Sen har vi ritat ner hela tavlan i sal 1! Hur kul som helst!! Och nu sitter Tebbi och Mulle och snackar om Jims död på Ghost Whisper... och hur ledsna dom blev :)
Jag får väl se om jag hinner skriva, ska till stan med Tebbi efter det här, och det är lixom fredag, ofta att man sitter inne hela tiden ;) neej jag tror inte att det blir något fest, men annat än datan ska jag väl hinna med :'3
Allt detta betyder, jag skriver senare om jag får tid!

xoxo
Linnea

15/1-2009

Idag är det dryyyg torsdaag... vad ska man hitta på då?
Till stallet ska man i alla fall, och träffa lille plutten min :) <3
Det händer ju en del, en del som jag inte tänker skriva här, eftersom en del involverade personer kan få för sig att läsa :) så det är bara att... hitta på något annat att skriva om, vilket kanske inte går just nu eftersom jag är i skolan, igen, jag vet :)
Jaja, dagen har knappt börjat, och man vet ju aldrig vad som kommer hända ;)

xoxo
Linnea

Skolan igen

Hej hopp!
Sitter i skolan, har allmänt tråk, och sådär...
Glömde skriva igår, men det hände inte något som ni får veta ;) det är my secrets!!
Idag har ingenting hänt, sällskapade i och för sig med Mirre, Joel och Melody på tunnelbanan, men inget mer, det är ju trots allt morgon, kvart i tio! Mer kommer väl hända, vi får se om ni andra får ta del av dom privataste delarna i mitt liv! Har inte mycket mer att skriva nu, men jag återkommer väl!
Jag längtar till kören!! <3

xoxo
Linnea

I skolan nu då...

Hejsan!
Hinner nog inte skriva så mycket, börjar snart lektionen, datakunskap. SEEGT!! Hoppas att det händer nått den här gången :o
Jahaja... just nu finns det inte mycket att säga om mitt liv, bara att det är UPP OCH NER. Läskigt! För mycket händer på samma gång. Måste nog lugna ner mig lite...
Shit! Nu börjar vi!

xoxo
Linnea

Skridskor!

Hej hopp!
Har precis kommit hem från en skridskotur på sjön väldigt nära oss! Åkte med hunden bredvid, hon sprang som bara den!! Så nu hoppas vi att Stella sover gott! :)
Hinner inte skriva så mycket mer just nu, våra andra gäster åkte precis, och våra nya gäster kommer NU!

xoxo
Linnea

3-2 till A.I.K!

Sho!
Nu sitter jag och väntar på mina gäster, Stina och Olle, som är styvkusiner till mig! Sen ska vi käka, och dom ska sova över!
Nu till gårdagen!!
Var med Tebbi på eftermiddagen! Det var nice, vi var bara en stund hemma, sen skulle vi dra till Hovet och kolla in A.I.K mot Mora, trevligt! Vi gjorde upp en deal, vi skulle skrika så mycket att vi inte hade några röster kvar, vilket inte blev riktigt så, jag har fortfarande min röst kvar! :) men sportintresserad som man är, så blir det ju ändå lite vilt till! A.I.K vann med 3-2, stackars Mora, det var typ 95% om inte mer A.I.Kare där, och en liten, liten del av dom 5 700 personer som var där, kom från Mora och satt tappert och hejade fram sitt lag! Gissa om det var fullt på Donken?! Haha, helt sjukt!
Haha, nu kommer snart gästerna, återkommer senare!!

xoxo
Linnea

Hejsan alla!

Sho!
Har äntligen kommit igång med mitt bloggande!
Lite info om mig vore väl trevligt? ;)
Namn: Linnea *hemligt efternamn*
Smeknamn: Nea, Lima är dom två vanligaste
Född: 20 november 1992
Civilstånd: Olyckligt singel, men har redan fallit för en...
Intressen: Rida, sjunga, dansa och vara med kompisar
Mer finns nog inte att säga för tillfället, mer om mig lär ni väl känna när ni läser allt jag skriver!

xoxo
Linnea

RSS 2.0