Lördag

Tjenna!
Imorgon drar jag till fjällen med mina söta kusiner!! Så kommer alltså inte vara aktiv på bloggen en vecka framåt.. men kommer skriva om allt när jag kommer hem igen!!
Har inte mycket att skriva, idag har jag packat... inte mer! Och ätit lördagsgodis, mums! :)
Lägger upp en bild på mig, när jag precis hade klippt luggen!!

Igår fyllde Stellabellabollen år!! Fyra! Så det blev firande med massa pussar och kramar till min älskade lilla vovve!! <3

xoxo
Linnea

Nyklippt lugg, mamma fotograf :)

Torsdag

Hej där!!
Idag är det Björn Gustafssons födelsedag, så jag säger GRATTIS till världens sköönaste komiker!! <3
Idag är det Ola Salos födelsedag, så jag säger GRATTIS till The Arks frontsångare!!
Mitt internet har strulat lite, och datorn har inte funkat precis som den ska, så jag tänkte uppdatera om mina senaste dagar!!
Söndag: Sov över från lördag hos Mirre, dock utan Carro tyvärr :( vi sjöng i kyrkan och det gick bra, jag sjöng solo!!
Måndag: En vaanlig måndag, vad händer egentligen på måndagar? Jag följde med Tebbi till centrum, sen åkte jag hem! Och fick reda på världens bästa nyhet! Jag ska få gå på Grällstas ridläger i sommar!! Vecka 27 är det!! Åtta dagar tillsammans med Ika och Fia på ett ridläger! Kan sommarens dagar tillbringas bättre? Nej! Packade på kvällen sen
Tisdag: Heldag med skidor uppe i Romme Alpin tillsammans med Tebbi, Mulle och Malin! Hade velat åka bräda, men jag tänkte att det var smartare att boka skidor som mina andra tre vänner! Vi hade väldigt kul och såg massor av snowboardkillar! Haha, och världens värsta vurpa av en kille, som gjorde tre volter i en brant backe! Stackaren! Missade bara kören tyvärr...
Onsdag: Vanlig slapp onsdag, ingen häst att ta hand om... känns lite tomt utan honom... var väldigt trött, så la mig tidigt
Idag: Heldag med bara DjKG (Djurkunskap)!! Först i djurrummet och städa till gerbilerna och sen rymde en råtta, men Becka fångade den!! Skickligt! Nu börjar min lektion om tio minuter, sen så ska vi redovisa om våra björnar och sen drar vi till Tekniska Muséet, och kollar på Cino 4, där vi ska se filmen Flyg! Det blir trevligt, sen ridning och så, vi får se om jag orkar skriva ikväll!!

xoxo
Linnea

Grattis världens bästa Björn 23 år!! <3


Grattis The Arks Ola Salo 32 år!!

Lördag - Alla Hjärtans Dag

Hej där!
Igår var det Fredagen Den Trettonde! Men som vanligt, hände det ingenting som skulle kunna kopplas ihop med Fredagen Den Trettonde! Haha!
Idag är det Alla Hjärtans Dag, och just nu så sitter jag och slappar lite grann! Mamma kom precis hem från frisören, så vi ska fika snart, sen så blir det lite shopping, jag ska till Mirre och kolla på Melodifestivalen tillsammans med Doddo och Carro också! Carro ansvarar för efterrätt, tror det blir kladdkaka, och så köper hon lite chips och dip och så, Doddo tar hand om drickan, vi får se vad det blir, och Mirre, husets kvinna, tar matbiten, själv köper jag nog någon glass och tar med mig chips, fast istället för glass tänkte jag nog ta med mig grädde och så ska jag köpa GODIS istället!! Haha, känn på den :)
Så det blir trevligt! Det blir alltså: chirre med dirre hos Mirre!! <3

xoxo
Linnea

Be My Valentine? <3

Ridning snart!

Hej där!
Sitter och kollar på The Hills just nu, samtidigt som jag käkar en macka och kollar igenom mina läxor till imorgon, vi har Reptil-läxförhör och det är några papper på vad man ska kunna haha :)
Idag snackade jag med Ika, och hon och Fia hade sett en rolig typ som sprang på TC, hahahaha!! Väldigt roligt var det att höra om! :)
Förresten så håller jag på och drogar Björn Gustafsson från tidningsuppslaget ur KING som jag köpte för 59 pix!! Han är för skön alltså, så himla rolig!! Och bilderna var ju sjukt härliga!!
Nu måste jag äta mat, så hinner inte blogga mer just nu, kanske inte ikväll heller, måste sova, håller typ på att bli sjuk för jag sover för lite haha!

xoxo
Linnea


Världens skönaste komiker!! <3

Igång igen!

Shosan!
Har varit lite trött dom senaste dagarna, men kan berätta kort om min helg ändå! :)
Fredagskvällen: Kusinerna kom, tillsammans med lite annan släkt, och vi firade pappas födelsedag för tidigt och Gustavs födelsedag för sent. Det var trevligt och efter allt så åkte jag med kusinerna hem och sov över.
Lördag: Vaknade efter en lång skön natt hemma hos kusinerna, åt frukost, duschade och gjorde mig i ordning. Sen stack vi till Heron City och såg på Bolt! Mycket söt och väldigt fint animerad film, rekommenderas till folk som gillar animerade filmer!! Senare åkte jag hem, och nästan direkt till skolans matsal, där det hölls en mindre fest för föreningen jag bor i. Ganska tråkigt då det inte fanns folk i min ålder att prata med, men jag underhöll mig med att sjunga och dansa och vara för mig själv. Hann inte se melodifestivalen, men spelade in den och ska se om jag hinner kolla idag (onsdag)!
Söndag: Softade en stund på morgonen, och sen, runt ett, drog jag till stan med Carro, som köpte en kavaj och vi käkade på Donken och det var väldigt kul att träffa henne igen! <3 lite läxor på kvällen och sen stupade jag trött i sängen.
Måndag: Skola, kände mig lite trött, men orkade ändå. Senare så tränade jag på att spela piano lite grann, och sen bar det av till Pizza Hut i Haninge, där vi firade pappas och Gustavs födelsedagar, med bara familjen. Det var väldigt gott, jag älskar Pizza Hut!! :)
Tisdag: Det var skola som vanligt, och jag storstädade hos Klockgrodorna, haha!! Senare var det kör, och det var väldigt roligt att träffa alla i det "gamla" gänget!! <3 sjöng solo på min låt, sen kom jag hem och dog i sängen, hur trött kan en människa bli?! Som jag då ungefär, trött hela tiden, jag sover för dåligt...
Idag: Nu har vi elevstöd, jag sitter och skriver på min APU-rapport, det tar ett tag, jag orkar inte tänka just nu... men jag tror att jag hinner skriva mer senare, för jag rider ju inte idag, har massa fritid över, och funderar på att lägga ner en dag i veckan på streetdance, det vill jag bli bättre på!
Snart har vi en lektion till, sen har vi lunch, tjugo i ett!! Låter det logiskt? NEJ!! Gillar inte att vi äter sent...
Nu pallar jag inte skriva mer, har snart kramp i fingrarna ;)

xoxo
Linnea

Vilken söt film!!

Djurkunskapsuppgift pågår

Nu var det ett tag sen jag bloggade, så tänkte blogga lite medan jag sitter och gör en djurkunskapsuppgift på datorn!
Jag jobbar tillsammans med två kompisar på den här uppgiften, och vi har valt djurgruppen Björnar/Halvbjörnar! Tebbi letar just nu fram fakta om Isbjörnen, och Mulle om Kattbjörnen. Själv håller jag på och kollar efter information om Tvättbjörnen! Världens söötaste lilla björn, en sån skulle man ha x)
Det är fredaag idag, och nu kom det in någon som gjorde ett kul hopp i datasalen haha! Ja, fredag ja! Det betyder att kusinerna kommer och hälsar på, mamma ska klippa lugg på Ika, och sen så ska vi se Bolt tror jag, på lördag, det ska bli väldigt intressant!! Just nu hinner jag inte blogga mer, men eftersom jag har internet hemma nu, så kommer det bloggas under kvällen, om jag hinner det vill säga ;)

xoxo
Linnea

Gud vilken söt Tvättbjörn, aiight?

En ny kusin till världen!!

Inatt föddes min lilla kusin nummer två på mammas sida! Det blev en liten kille, han föddes några minuter innan tolvslaget, och jag blev väckt mitt i natten för att få veta det! Nu får lille Vidde ett syskon att leka med, fast det dröjer väl innan den lille kan leka, haha! Vi går och väntar på vad bebisen ska heta, jag är i alla fall väldigt nyfiken! Mormor kommer upp hit till Stockholm ändå från Skåne för att hälsa på sitt nya barnbarn! Så lille kusin är nu född, nio dagar före beräknad tid, och fort gick det! Bara... tre timmar!! Helt otroligt!!
Nu är jag dödshungrig, så nu ska jag gå och äta, eller... tio minuters väntan kvar!!
GRATTIS GUSTAV PÅ 14-ÅRSDAGEN i efterskott, han fyllde år igår, men det hände så mycket att jag inte hann vara inne på datorn!!

xoxo
Linnea

RSS 2.0