Tisdag

Hej och hå! Har inte orkat blogga så slarvade lite med det :) men... min helg har varit trevlig, enda nackdelen är att jag inte kommer ihåg vad jag gjorde... haha!
Men idag hade vi sovmorgon och massage på gympan, så jag och Tebbi klädde på oss dom vanliga kläderna igen, *suck*... sen blev det lite lektioner och sedan så blev det lunch, blä för den! Fanns inget att käka typ, så det var svårt... fick bli cola till, inte bra!! Sedan så var det engelska nationella prov med delen där man talar, och jag var med Becka! Det gick sådär... man blir liksom lite stel och snackar inte så bra när man blir inspelad och först får säga sitt namn! Det var nästan som en rättegång! Först satt vi i varsitt rum och förberedde oss i en kvart, sen blev vi intagna i ett annat rum tillsammans, och där hade hon en inspelningsmaskin. Då sa hon att vi skulle säga våra namn först och sedan bara börja snacka, gissa om man glömde alla ord som man satt och finurlat på innan... haha!
Sedan hade vi en fantastiskt rolig mattelektion innan dagen var slut och då följde jag med Tebbi till stallet, och det var roligt, men Lady ville inte bli min vän, absolut inte! Tebbi fick rida Rita, och jag hade ingen kör, så kunde stanna och kolla, men tyyypiskt!! Precis dagen då jag kan kolla så rider hela skocken ut!! Fan! Så jag hade ett långt telefonsamtal med Peter istället! Det var roligt! Sedan kom Tebbi tillbaka och vi sadlade av "Katla" och sedan tog vi bussen hem!
Sen så var det alldeles tomt hemma, så jag gjorde i ordning lite mat och käkade, direkt efter kom mamma och Gustav, så nu ska jag snart göra mina läxor!

xoxo
Linnea

Fredag

Halloj!
Har inte orkat pallra mig till datorn och starta den, men, i onsdags fick jag en ny tele! Min älskade Samsung U600 ligger nu bredvid mig på bordet! Sen så blev vi ägare till ytterligare ett hus, så vi flyttar första augusti, ganska snart ändå!
Idag var det Nationella Prov, i engelska, "write an essay" och det handlade om datorer! Herre min Gud tänkte jag, men det gick bra och jag använde upp alla sidorna!
Efter det, klockan var väl typ tio, så slutade vi, och jag och Tebbi tog oss i kragen och drog till stan! Vi gick runt och vi käkade på Donken, och jag fick ännu ett sånt här gaalet Tokio Hotel-impulsköp, vilket resulterade i 49 pix förlorat och en Tokio Hotel-affish vunnet! Nu sitter den och pryder väggen över min säng, så himla snygga!! Sen så gick vi och fixade våra biljetter inför bion som vi bestämt att se, och sen gick vi in på Gina Tricot, gissa och jag blev fäst vid klänningen jag provade! Mååste ha!! Haha! Sen så gick vi till Caramella och köpte godis för hur mycket pengar som helst! Sen så gick vi till bion och såg 17 again! Den var riktigt, riktigt bra, väldigt rolig också!! Garvade mycket, enda problemet var att vi var typ... tio pers där inne, och dom flesta killar utom oss, och dom störde ju lite, men men! Roligt var det, och filmen var bra! Zac Efron, jag måste motvilligt medge, att han var riktigt snygg i filmen! :) strider mot mina principer, men det går inte att hjälpa!
Sen drog vi hemåt, det var typ folktomt på stan, helt otroligt! Men så får vi inte glömma att klockan var... runt tre! När jag kom hem så var det dags för lite läsning, har ägnat alldeles för lite tid åt mina gudar, böckerna! Läste mycket i Stravaganza, dom andra två är redan utlästa... tyvärr. Sen blev det middag och Madagaskar 2, den var rolig!! Och nu sitter man här, och käkar lite godis som blev kvar från bion... imorgon blir det städa lite huset och sen Idol för att stödja Tebbi och Mulle som vågat sig dit för att sjunga!
Och just det, min favvolåt just nu är faktiskt Metro Station - Shake It <3

xoxo
Linnea

Sjukt bra och rolig film!

Tisdag

Jajamen, så var man hemma igen! Härligt trött är man nu (kan man ens vara härligt trött just nu?!)!
Vi har bjudit två millar på ett av husen vi kollade på, hoppas på det!! Imorgon blir det ny tele för min del, en Samsung U600, världens snyggaste mobil, inte sant?! <3
Måndag: Man vaknar, och känner sig jättepigg. Vid frukost så börjar man känna att något inte stämmer. En halvtimme senare ligger man och spyr. Har ni varit i den sitsen någon gång? Jag var det på måndagsmorgonen. Hemskt. Jag trodde att jag skulle dö. Ville nog helst göra det när jag mådde så dåligt. Varför jag mådde dåligt har jag ingen jävla aning om, det enda jag vet är att jag gjorde det. Men efter att ha spytt och vilat i några timmar kändes kroppen på hugget igen! Runt ett så var jag nästan frisk! Skönt var det! Sen blev det middag och plugg, och sen kunde jag inte sova... så det blev en kort natt...
Idag: Man vaknar, och känner sig jättepigg. Vid frukost är man fortfarande jättetaggad på en ny skoldag. En timme senare sitter man på bussen och mår hur bra som helst. Har ni varit i den sitsen någon gång? Jag var det på tisdagsmorgonen. Underbart! Så är det faktiskt varje morgon då jag inte är sjuk. Jag älskar skolan! Vi hade vår uppvärmning på gympan idag, Tebbi och jag, och läraren var nöjd. Sen blev det nästan fajt när vi spelade fotboll och basket. Herregud vilket liv! Vid lunchen var jag onyttig... massa kakor... stygg flicka!! ^^ sen så skulle jag på anställningsintervju inför mitt sommarjobb! Och nu är det fastställt! Jag har sommarjobb på ett dagis! Väldigt roligt tycker jag själv! Sen drog jag till centrum och lånade tre nya böcker (bokmal som jag är har jag läst ut alla dom andra sex...) : Klara och midsommardrömmen, Klara för revansch och Stravaganza Maskernas stad är böckerna jag lånat. Den sistnämnda är den bästa boken i hela världshistorien!! Den mååste läsas av samtliga som läser denna blogg!! SEX av fem hästskor!! (haha!) Sen var det ju som vanligt kör, roligt var det att träffa gänget igen, Alex och Linda var också där! Jag tryckte i mig... 3½ muffins... hehu...

xoxo
Linnea

Min nya tele! <3

Stravaganza Maskernas stad <3

Klara och midsommardrömmen <3

Klara för revansch <3

Söndag

Hej där!
Snart dags för ny design, det känns i hela kroppen!
Har hållit hus i fjällen, i vår fjällstuga, där vi tyvärr inte har internet, och det kom upp så hastigt att jag inte hann skriva här att jag skulle iväg! Tar dagarna i korta drag:
Onsdag: Direkt efter skolan så stack jag hem och runt sex-sju tiden rullade bilen mot nya äventyr! Vi var framme klockan typ... två eller tre, och gick och la oss omedelbart.
Torsdag: Härligt med sovmorgon! Sen så gick vi ut på en härlig promenad och efter det blev det till att läsa för min del, läste ut Ronja Rövardotter som jag påbörjat tidigare samma dag, och sen så åt vi middag, sen blev det lite film och mys och sen sova.
Fredag: Sov länge! Sen åkte vi till Tandådalen för att käka lunch på en restaurang, fri tillgång på mat helt enkelt! Sjukt gott! Hem sedan, och läsa en annan bok, Bröderna Lejonhjärta, som jag avslutade samma kväll!
Lördag: Ganska tidigt gick vi upp, för att hinna med en sista promenix i skoterspåren! Vi traskade bort till Myrflodammen, fikade där, och gick hemåt igen! Det tog väl en sisådär tre-fyra timmar, och sen så städade vi lite, innan det var dags för mat, och sen mera städning, ända till klockan sju, då vi åkte därifrån för att sedan komma hem till Stockholm! Hemma runt halv två, och stupade i sängen.
Idag: Hade velat sova längre, men blev väckt, det var husvisningsdag idag! Det första huset vi kollade på var väldigt fint, det andra helt okej, och det tredje var väldigt fint det med! Sen hem och fika och prata om saken, och sen var det tid att städa mitt rum, jisses vilken storstädning! Eftersom allt såg helt åt helvete ut efter att Peter varit här, för att vi stökade ner så ofantligt mycket, så tog det ett tag! Sen blev det läxor, och sen tacos med quorn, mums! Och sen mera läxor, och sen Wipeout och nu sitter jag här, framför datan och chattar med söta Peter som jag saknar väldigt mycket!

xoxo
Linnea

Torsdag

Hallå hallå!
Har inte varit så aktiv, fy skäms på mig!!
Men dom senaste dagarna har vädret inte varit något vidare, nej, blä!! Ingen sol eller något sånt mysigt vårväder, bara.. mörkt och tråkigt.
Onsdag: Vaknade med alarm, det var den värsta pain jag varit med om i hela mitt liv! Tjugo över nio, är det ens LAGLIGT att gå upp så tidigt på ett påsklov?! Men jag gick ju upp, skulle till Tebbi och öva på vår uppvärmning med idrotten, och sen till stan och glo på bio! Tyvärr så är bussarna utåt den halvön hon bor på, inte direkt bra på att passa tiderna, så... jag missade den, den gick tio minuter innan den skulle gått egentligen, helt åt helvete..? Men jag gick då hem och spelade lite piano och chillade, innan det blev dags att kliva på bussen som tar en till stan! Väl där drog vi direkt till bion för att hämta ut biljetterna, och sen bums till gallerian där Tebbi skulle kolla sina skor, men hon bestämde sig för att köpa dom lite senare istället. Chokladfontänen precis utanför Foot Locker var igång, gissa om jag typ doog?! Gud så gott det skulle varit!! Sen så gick vi på donken, kärlek till donken!! Och sen köpte vi biogodis, mums!! Och dricka, såklart. Sen stack vi till bion, och roade oss med Kenny Begins!! Väldigt rolig var den i alla fall, jag höll ju på att svimma varje gång Björn var med, helt otroligt kul var det!! På vägen hem så satte sig lilla... Aisha.. kanske det var..? Jaja, en liten unge från Wild Kids satte sig mittemot mig på tunnelbanan i alla fall, sjukt roligt hade Tebbi och jag åt det efteråt, vilken liten söt plutt!! Sen så packade jag när jag kommit hem och mötte Mirre och Doddo utanför pizzerian, där vi tänkt käka och sen sticka till Mirre och "festa". Tyvärr var jag inte hungrig, speciellt inte på varm mat, så det blev en kall, färdig, tråkig, sallad från Vivo istället, och så gick vi hela långa vägen hem till Mirre, och käkade, och DÅ var jag hungrig.. roligt eller inte? Sen så började vi på något slags rollspel som gick ut på att jag och Mirre skulle skilja oss och inte försöka avslöja något för vår lilla dotter Sara... Vi var ju till sist bara tvuugna att ringa lilla stackars Peter som fick stå ut med vårt tjabb i över en timme!! Förlåt, älskling! <3 sen såg vi på Cry-Baby och efter det snackade vi länge, och sist gick vi och la oss, runt tre kanske!
Idag: Vaknade runt tolv, och satt i Mirres rum i... två timmar, innan vi drog oss upp och gjorde i ordning frukost..? Det blev mannagrynsgröt och våra fina små wienerbröd som vi fyndade på Vivo dagen innan!! Nyttigt? Nej!! Sen så lämnade vi Mirres hus runt halv fyra och drog till kyrkan för att öva på två sånger med några av konfirmanderna! Och några var ordet... det blev tillslut fyra stycken modiga brudar som ville sjunga med oss! Duktigt! Det lät bra, och jag fick ont i halsen efter ett tag. Mamma och pappa hämtade upp mig prick sex och körde mig till ridningen, och jag fick rida lilla älsklingen min! Det gick suuuperbra och han var kanonpigg! Lyssnade omedelbart på mina skänklar och allt! Red med Lina, Eva och Eva! Sen så åkte vi hem och.. fikade lite.. och nu sitter jag här, har precis kollat igenom hela google efter en snygg bild från gårdagens film, Cry-Baby! I den filmen är Johnny Depp typ vääärldens snyggaste människa, herreguud!! Galet, människa!! Imorgon kommer Peter, jag längtar efter honom väldigt mycket!! <3

xoxo
Linnea

Denna roliga film blev det på onsdagen!

Shit, snygg kille!! Fast det är han alltid..!

Onsdag

Har inte varit så aktiv nu senast, har haft en del att göra. Men nu är jag typ igång igen!
Tisdag: Lite idrott och sånt. Sen hem och vända, och sen direkt till Mirres gymnasium! Ingen kör, men träffade alla tre tjejerna ändå! Vi var där och kollade på en föreställning eller något, Mirre var konferencier eller något sånt, hon var duktig och rolig! Vi träffade hennes klasskompisar också, inte alla, men dock! Jag fixade receptet på Joels kladdkaka till Carro också, haha modigt!! "Vad som helst kan gömma sig på ett kaffefilter", härlig mening! Rock on!!
Idag: Trött var jag imorse, som alltid. Efter lunch drog jag och Tebbi till Fruktparken, solen sken och vi var våra egna fotomodeller där i ljusskenet! Det var mycket roligt, tack Tebbi! <3 Sen till skolan och så. Övade på pjäsen. Tydligen ska Adam (jag) ta självmord i slutet! Haha! Lilla psykologen Adam!! Hehu... Sen när jag kom hem så snackade jag med Peter! Längtar efter honom! Det ska bli roligt att dra dit på fredag! Kommer försöka ta med mig datan och dokumentera mina dagar tillsammans med honom ;)
Väntar just nu på att han ska komma tillbaka till datan, men det verkar inte ge resultat, synd nog. Sen ska jag duscha och sova. Härligt. Imorgon är det stallet igen! Hoppa med Russin, det hoppas jag på! Vitsigt!

xoxo
Linnea

RSS 2.0